Crea Weekend met taartdecoraties

29 januari 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de Evenementenhal wordt 1, 2 en 3 februari de voorjaarseditie van het Crea Weekend gehouden. Met 105 deelnemers nu groter dan ooit. Tijdens het Crea Weekend zijn hier de nieuwste hobbymaterialen te vinden, evenals deskundig advies. Er worden diverse workshops en demo's verzorgd en deelnemers kunnen met verschillende creatieve materialen aan de slag.

Het aanbod is zeer groot en divers op het gebied van onder andere (3-D) kaarten, sieraden, handwerkmateriaal (vilt, breien, haken etc.), stempeltechnieken, scrapbooking, taartdecoratie, décopatch, originele geschenken, woondecoraties en nog veel meer. Dit voorjaar voor het eerst een Taartdecoratie Plein met Taartwedstrijd. Hier is alles op het gebied van taartdecoratie te vinden en kunnen belangstellenden zelf aan de slag tijdens workshops. De Taarten die zijn ingezonden door de kandidaten van de taartwedstrijd worden door een professionele jury beoordeeld. De winnaars zullen tijdens de beurs bekend worden gemaakt.

De openingstijden van de beurs zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Voor het complete overzicht check onze website: www.evenementenhal.nl/gorinchem.

advertentie
advertentie