'Eindelijk iets leuks op zondag'

7 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het blijft feest bij partycentrum en restaurant Hipper & de Nieuwe Kolfbaan, naast de kraambeurs en de trouwbeurs, komen ze met een nieuw origineel concept; 'Hip, eindelijk iets leuks op zondag'. ,,Op zondag 13 oktober is de eerste editie", begint eigenaresse Bianka den Breejen. ,,Van 15.00 tot 20.00 uur is iedereen van harte welkom."

Door Nadine Klinkenberg

,,Je hoort toch steeds meer mensen vragen 'wat ga je op zondag doen' en er is eigenlijk geen aanbod. Vandaar dat wij op die vraag inspringen. Ik ben met Tim van Willigen en Martin van Tricht om de tafel gaan zitten en samen hebben we dit concept bedacht. Hip is gewoon 'eindelijk iets leuks op zondag' en is voor vijfentwintigplussers, niet dat als je iets jonger bent er niet in komt hoor", lacht Bianka. ,,Maar we richten ons wel echt op die doelgroep."

De eerste zondag is een try-out om te kijken of er genoeg animo is om van Hip een regelmatig terugkerend evenement te maken. ,,We hebben al veel mensen die hebben toegezegd te komen, daarnaast wordt er ook al volop gereageerd op onze facebookpagina; www.facebook.com/hippezondag. Na aanleiding van de opkomst gaan we kijken hoe vaak we Hip gaan houden. Een keer per maand of seizoen of misschien zelfs vaker."

Thema

Elke editie van Hip zal een eigen thema hebben. De eerste keer staat in het teken van Hipper zelf, lekker loungen. Er is een oesterbar en een cocktailbar (waarvoor via Facebook een favoriet kan worden doorgegeven). ,,We zorgen er ook voor dat de maag goed gevuld wordt. Tijdens de avond kan je genieten van fingerfood en tapas-achtige hapjes. Tevens hebben we leuke vis en of vlees plateau's voor twee personen."

,,We zitten ook al te denken aan een herfst- en wintereditie. Met die ideeën gaan we nog spelen en dan alles aanpassen aan die thema's. Maar wat elke editie hetzelfde blijft is de livemuziek. Aanstaande zondag draait DJ Tim LeSaule relaxte loungemuziek en zorgt in combinatie met Martin van Tricht, van M double U, ook voor de dansnummers, zodat er lekker gedanst kan worden."

Happening

Bij binnenkomst van partycentrum Hipper zal een groot scherm staan, waar bezoekers hun foto kunnen laten nemen. ,,Je kent ze wel, die schermen die je vaak bij premières ziet. Zo kunnen we als herinnering een mooie foto maken, die je van Facebook af kan halen. Ook wordt er die middag gefilmd en van die beelden gaan we een mooie videocompilatie gaan maken. Het gaat echt een leuke middag worden", aldus de enthousiaste gastvrouw.

Voor meer informatie kijk op www.hipper.nl of www.facebook.com/hippezondag

advertentie
advertentie