Een maatwerkkast, die helemaal past

8 oktober 2013 om 00:00 Ondernemend

Achterin de ruime zaak vindt de klant de fraai ingerichte showroom met een ruime keuze in schuif-, draaideur- en inloopkasten die kunnen worden gecombineerd met maatwerkmeubelen in verschillende stijlen. "Het bijzondere is dat alles in onze eigen werkplaats wordt vervaardigd. We maken dus optimaal gebruik van de mogelijkheden die onze zagerij en werkplaats te bieden hebben", vertelt Ot. "Ook het vervaardigen van de schuifdeurkasten hebben we helemaal in eigen hand. De merken Doors2Move, Garobe en DSH leveren de kant en klare kastdeuren en de rest van de kast verzorgen wij. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit richting de klant. Voor alle duidelijkheid: klanten die bij ons een kast kopen kiezen niet voor een standaard kast, maar voor een Piet van der Knaap kast die geheel naar hun wensen is ontworpen en gemaakt. Het is allemaal net iets anders en net iets luxer van uitstraling. Kortom: we leveren geen standaardkasten, maar maatwerk en daar zijn we best een beetje trots op!

SLIEDRECHT - 'Een 'ouderwetse' doe-het-zelf zaak met meer dan voldoende oog voor nieuwe ontwikkelingen'. Deze kwalificatie is zeker van toepassing op Piet van der Knaap in de Oranjestraat. "De klant vindt in onze zaak een totaalconcept met hout- en plaatmateriaal en aanverwante artikelen, maar ook een ruime showroom met een uitgebreide keuze in kasten en deuren", vertellen de eigenaren Cees Brandwijk en Ot van Wingerden. Zij willen hun bedrijf graag onder de aandacht van een nóg breder publiek brengen.

"Er is echter veel meer mogelijk", vult Cees aan. "Voor huizen in jaren dertig stijl kunnen wij een kamer-en-suite vervaardigen, maar ook boekenkasten met een geïntegreerd TV meubel in de juiste stijl. We bieden echter de keuze uit een scala van andere mogelijkheden. Als de klant voor een bepaalde kastenwand kiest, is het voor ons geen enkel probleem om er een bijpassend bureau of een praktische werktafel bij te maken. Binnen ons bedrijf is er sprake van korte lijnen. Dit houdt in dat degene die de klant in de showroom heeft geadviseerd in veel gevallen ook betrokken is bij de praktische uitvoering van de opdracht. Graag verwijzen we naar de bedrijfsfilm op onze website waarop te zien is hoe er bij ons wordt gewerkt."

"Graag wijzen wij de mensen ook op onze andere showroom met een mooie collectie deuren in verschillende stijlen en prijsklassen", melden de heren tot besluit. "We verkopen zowel binnen- als buitendeuren en hebben bovendien een uitgebreide keuze in hang- en sluitwerk dat daar naadloos op aansluit. Uiteraard is iedereen van harte welkom om vrijblijvend een kijkje in de showroom te komen nemen." Meer informatie is te vinden op www.pietvanderknaapdoehetzelf.nl. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-411307.

advertentie
advertentie