Feestelijke fotosessie bij Mickymo

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Mickymo jeugdmode in het Piazza Center is op 8 december voor de eerste maal in zijn bestaan op zondagmiddag geopend. Eigenaar Luc Zwijsen wil dit bijzondere feit niet zomaar voorbij laten gaan en organiseert voor zijn jonge klantenkring een fotosessie die de titel Fashion Model voor één dag heeft gekregen. De winkel is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Door Ria Scholten

,,Zowel jongens als meisjes mogen in hun nieuwe outfit op de foto”, aldus Luc. ,,Medewerksters van TEAM Kapsalon zorgen voor een feestelijke look en er is een styliste aanwezig voor een kledingadvies op maat. De gemaakte foto’s kunnen een week later in de winkel worden opgehaald. De allermooiste foto wordt uitvergroot en krijgt een plekje in de etalage. Er is echter ook voordeel te behalen, want op die middag geven we vijftien procent korting op de hele collectie. Tot het eind van het jaar zal de winkel elke zondagmiddag geopend zal zijn.”

Mickymo is al bijna dertig jaar een vertrouwd adres voor baby- en kinderkleding in de maten 44 tot en met 176. De winkel verkoopt leuke merkkleding van onder andere Vingino, Cars, Carbone en Name It. Nieuw in de meisjescollectie is het label Lofff. ,,Het is echte meisjesmode met leuke jurkjes en rokjes die door de doelgroep met veel enthousiasme zijn ontvangen”, aldus Luc. ,,De zomercollectie met de veelzeggende naam Flamboyant wordt begin volgend jaar verwacht. Naast een scala aan vrolijke kleuren is er ook ruimte voor de bekende navy look. Vanaf januari gaan we het merk Retour verkopen met fashionable jongens- en meisjeskleding die wordt gekenmerkt door een goede kwaliteit en prima pasvorm. Een echte topper voor kinderen van een stoere look houden.”

In de aanloop naar de kerst vestigt Luc aandacht op de feestcollectie met voor de meisjes veel blingbling en voor de jongens mooie broeken en blouses in combinatie met een stropdas of strikje. Hij heeft ook een praktische cadeautip voor de Sint of de Kerstman: ,,We hebben een leuke collectie ondergoed voor meisjes en jongens. Meisjes zullen zeker in hun nopjes zijn met een hipster met een bijpassend topje van Vingino. We verkopen de setjes in de maten 104 tot en met 176. Voor de jongens zijn van hetzelfde merk leuke slips met een bijpassend hemd verkrijgbaar.”

Wie nog op zoek is naar een lekker warme winterjas doet er goed aan om nu al binnen te lopen. ,,Op onze complete winterjassencollectie geven wij momenteel vijfentwintig procent korting”, aldus Luc. ,,Voor uitgebreide informatie over onze winkel verwijs ik graag naar onze website www.mickymo.nl. Onze actuele aanbiedingen zijn ook op onze Facebookpagina www.facebook.com/mickymojeugdmode te vinden. Momenteel geven we maar liefst vijfentwintig procent korting op de Vingino najaarscollectie.” Mickymo jeugdmode is telefonisch bereikbaar via 0183-635125.

Foto-onderschrift:

Mickymo heeft ook voor de jongens leuke feestkleding.

advertentie
advertentie