Mager gelijkspel voor Raptim

1 december 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het middenmoot gevecht tussen de zondag vijfde klassers Raptim en Ophemert eindigde onbeslist. Wel vielen er in Brabant maar liefst zes treffers. Dat hadden er aan Gorcumse kant meer kunnen en moeten zijn, liet coach Robertino na afloop weten. "Zowel in de eerste als tweede helft hebben wij zeker tien open doelkansen gehad. Het is ons probleem dit seizoen. Veel kansen creëren, maar deze niet afmaken. Vanmiddag werden daarnaast ook nog eens twee loepzuivere treffers afgekeurd. Dat brengt ons totaal dit seizoen al weer op twaalf." De man in vorm zondagmiddag was Tayfun Yaman, goed voor twee assists en een treffer. Na een 1-0 achterstand bediende Yaman, Mehmet Koyuncu in de 20ste minuut op maat (1-1). Vijf minuten voor de thee keek de Molenburgploeg wederom tegen een achterstand aan, maar was het een minuut later Tugay Tursucu die met een voetbaltechnisch hoogstandje, hij scoorde met een subtiel hakje, de 2-2 ruststand op het bord. Met een uur op de klok nam de thuisploeg voor de derde maal de leiding (3-2). Yaman, in de 61ste minuut, en Tursucu, een paar minuten later, zagen hun zuivere treffers tot ontzetting van alles en iedereen met een Raptim hart om onduidelijke reden worden afgekeurd. Beiden namen een kwartier voor tijd wraak. Tursucu was ditmaal de aangever en Yaman de afmaker (3-3).