Nipt verlies GJS bij koploper

1 december 2013 om 00:00 Nieuws

DALEM - Een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust heerste koploper Lienden, terwijl het tweede bedrijf duidelijk voor de ploeg uit Dalem was. Het ontbeerde GJS echter aan stootkracht. De ploeg van Cees Lagendijk kwam gehandicapt aan de aftrap. Zo waren wegens blessures Bart Viveen, Massoed Bidar en Sander Dekkers niet inzetbaar. Wegens schorsingen kon de Gorcumse keuzeheer evenmin een beroep op Stefan Hölzken en Sakis Moschakis doen. Al binnen vijf minuten mocht de Dalemse sluitpost Angelo Perini voor het eerst richting net. Met een prima actie zette Anass Aamri zijn ploeggenoot Mohamed Echahbouni vrij voor Perini (1-0). Kenny Lagendijk en Sereno Latuhihin probeerden het daarna nog namens de bezoekers, maar moesten lijdzaam toezien dat de gastheren na twintig minuten spel wederom de trekker overhaalden. Na een overtreding van Lorenzo Agnoli, binnen de zestien, mocht Echahbouni vanaf de stip de 2-0 binnenschieten. Na de kantwissel nam GJS nadrukkelijker het initiatief, maar kwam niet verder dan een inzet van Louis Damen die zijn vrije trap gekeerd zag worden door doelman Marco van Binsbergen. Ondanks dat de Dalemers de laatste 20 minuten met tien kwamen te staan, Sjors Hendriks moest er na zijn tweede gele kaart vanaf, bleven de bezoekers de bovenliggende partij. Pas in de blessuretijd werd de werklust beloond, toen Louis Damen vanaf de stip de verdiende 2-1 binnenschoot.