2 december 2013 om 00:00 Nieuws

Winnaar MVO-prijs Gorinchem wordt 9 december bekend gemaakt

Prijsuitreiking in theater Peeriscoop

GORINCHEM 25 november 2013 – Op 9 december wordt de winnaar van de MVO-prijs Gorinchem bekend gemaakt. Uit de kandidaten selecteerde een professionele jury zes bedrijven als genomineerden voor de MVO-prijs Gorinchem. Dit juryoordeel en de resultaten van de publieksstemming daarna hebben geleid tot drie finalisten. Deze finalisten zijn: Tredion ICT& Telecom, HVL, en Miysu. Een van hen mag zich dadelijk de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van de regio noemen.

Prijsuitreiking aan genomineerden, finalisten en winnaar

De bijeenkomst voor de prijsuitreiking zal plaatsvinden op 9 december aanstaande van 19.30 uur tot 21.30 uur in theater Peeriscoop, Boerenstraat 11 B in Gorinchem. Inloop vanaf 19.00 uur.

De bijeenkomst kent een gevarieerd programma. Een inspirerend spreker geeft zijn visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wethouder Milieu, Arjen Rijsdijk behandelt de invloed van MVO op de gemeente Gorinchem. De jury komt aan het woord met haar bevindingen over de kandidaten. Vervolgens worden de prijzen uitgereikt met als hoogtepunt de trofee van de MVO-prijs Gorinchem aan de winnaar. De prijswinnaar vertelt over de binnen het bedrijf ontwikkelde MVO-activiteiten en over de plannen voor de toekomst. We sluiten af met een informele netwerkborrel.

Aanmelden

De uitnodiging om deze prijsuitreiking bij te wonen geldt voor alle belangstellenden. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar m.vandenoetelaar@maakdeswitch.nl

Voor meer informatie over deze bedrijven kunt u terecht op www.mvoprijs.nl (kies voor ‘Gorinchem’). U vindt daar eveneens een overzicht van alle bedrijven, die zich aanmeldden en de 6 genomineerden.

Achtergrondinformatie

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. Omdat de gemeente Gorinchem en Switch overtuigd zijn van het belang van MVO, hebben ze de MVO-prijs Gorinchem in het leven geroepen.

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de regio Gorinchem noemen.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met

Manon Ensink, communicatieadviseur (0183) 65 92 64 of persvragen@gorinchem.nl

Mieke van den Oetelaar, Switch, tel. 06-10176564, e-mail m.vandenoetelaar@maakdeswitch.nl

advertentie
advertentie