Duikopleidingen in Giessen

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

GIESSEN - Het lijkt nog ver weg, maar op 11 januari 2014 wordt weer gestart met de nieuwe duikopleidingen in 'De Kikvors' in Giessen. Voor belangstellenden is het dan weer mogelijk om de PADI Open Water Diver-cursus te volgen.

In de PADI Open Water Diver-cursus leert je instructeur je de basis van het duiken met perslucht. Je begint in een zwembad of water dat op een zwembad lijkt en gaat daarna verder in buitenwater (zee, meer, steengroeve enz.). De achtergrondkennis krijg je gaandeweg. Het ontvangen van je PADI Open Water Diver Brevet is pas het begin. Als gebrevetteerd duiker wachten je fantastische duikbestemmingen, stimulerende mensen, ongeëvenaard avontuur en opmerkelijke rust. En, als je verder gaat met je avontuur en ervaring krijgt omdat je meer cursussen gaat doen, krijg je meer mogelijkheden. 

De groepen zijn klein (maximaal zes leerlingen per groep) en dat staat voor een degelijke en veilige opleiding. Op vrijdagavond, van 19:30 tot en met ongeveer 22:00 uur, is de theorie in ’t Rondeel te Woudrichem. De zwembadlessen zijn op zaterdagavond van 18:30 tot en met 20:00 uur.

Voor meer informatie: www.fantasea.nl of 0183-301792.

advertentie
advertentie