Weer verlies voor Herovina

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

HERWIJNEN - De ploeg van scheidend trainer Hans Richters liep zaterdagmiddag tegen een derde opeenvolgende nederlaag aan. Na twee verliesbeurten tegen De Alblas en Groote Lindt was nu ook het bescheiden Ameide met 2-1 een maatje te groot. Door de slechte serie zijn de Herwijners inmiddels terug te vinden in het rechterrijtje van de derde klasse C.

Hoewel de zege niet onverdiend genoemd mag worden, was het voor Herovina zuur dat deze pas in de slotfase tot stand kwam. Bijna driekwart van de wedstrijd hadden de bezoekers de volle buit in handen. Het was Remon Steenbruggen die de Kolbespelers voor rust op een 0-1 voorsprong had gebracht. Toen na de kantwissel Kevin Steenbruggen de kans op 0-2 aan zich voorbij liet gaan, was het Robbert Bakker die 20 minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker binnenschoot (1-1). Lang leek dit de eindstand te worden, maar het was Alwin de Wit die, een paar minuten voor het eindsignaal, de winnende voor de ploeg uit Tienhoven binnen tikte (2-1).