Extra categorie Gorcum SportGala

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Gorcum SportGala heeft een nieuwe categorie toegevoegd aan het programma: de Sportfoto van het jaar. De organisatie vraagt mensen die mooie sportfoto's hebben gemaakt in 2013 deze op te sturen. De ingezonden foto's worden door de bezoekers van het Gorcum SportGala beoordeeld, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt op 7 februari 2014.

De sportfoto's kunnen uit alle mogelijke richtingen komen, als er maar een link is met sport. Bijvoorbeeld een foto van kluitjesvoetbal van de plaatselijke minipupillen, tot aan een shot van de hardlopende Kerstmannen tijdens de Santa Run. Sportfoto's kunnen worden gemaild naar sportgala@gorinchem.nl. De foto's dienen vóór 6 januari 2014 in het bezit te zijn van de organisatie.

In tegenstelling tot de andere categorieën van het Gorcum SportGala beslist het publiek welke foto wordt verkozen tot Sportfoto van het jaar 2013. De ingezonden foto's worden getoond aan het aanwezige publiek in De Nieuwe Doelen. Zij bepalen door middel van stemming welke foto later op de avond gekozen wordt.

Meer info op www.gorcumsportgala.nl.

advertentie
advertentie