20 december 2013 om 00:00 Nieuws

Goedemorgen redactie,

Bijgevoegd treft u een persbericht voor het nieuwe event op 25 januari 2014 en 8 februari 2014.

Wij hopen dat u hiervoor mogelijkheid heeft om hier gedurende de kerstvakantie over te schrijven. Tevens zou ik van u willen weten wat het kost om de eerst of tweede week een halve pagina bij u te adverteren voor dit event.

Kunt u mij hierover informeren?

Alvast bedankt voor de genomen moeite. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij bereiken via 0612860422 of via j.amesz@hotmail.nl

Namens Maropol Werkendam

met vriendelijke groet,

Jolijn Amesz Everhardus

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Persbericht:

19-12-2013 Werkendam

Een creatief begin van 2014 in Werkendam

Op 25 januari en 8 februari 2014

2014 een nieuw begin, nieuwe inzichten en creatief met elkaar aan de slag!

Opendeuren bij Maropol is een initiatief dat in 2013 is ontstaan.

Maropol, kunstenaars, cursisten en bezoekers hebben veel plezier, inspiratie en creativiteit ervaren tijdens deze dagen. Vanwege het grote succes in januari 2013, op 25 januari en 8 februari 2014 een vervolg op dit initiatief.

Core-business van Maropol is custom-made kunststof producten in de breedste zin van het woord, meestal in relatie tot de bagger-, offshore-, scheepvaartindustrie en de weg- en waterbouw. Maar de veelzijdigheid gaat verder. Ook bedienen zij attractieparken, kunstenaars, architecten en reclamebedrijven. Vaak komen er vragen hoe al die diverse zaken gemaakt worden en hoe kunnen de materialen nog meer worden toegepast?

Om deze reden opent Maropol haar deuren opnieuw. Maar niet alleen voor bezoekers, ook voor andere kunstenaars en bedrijven uit de regio die gedurende deze dagen workshops en presentaties verzorgen. Met ieder hun eigen specialiteit verzorgen zij workshops voor hun deelnemers en worden het 2 dagen vol creativiteit! Wat kunt u verwachten: kunst, tuindesign, 3D ontwerp/digitalisering printen en inscannen, keramiek, betonafgietsel, schilderen, wijn proeven, schalen van papier maken, beeldhouwen, creatief gebruiken van kunststoffen, en het maken van lampen en poefs van textiele materialen.

Zij denken met elkaar een goed begin te maken van 2014. Creatief en inspiratievol, met elkaar en met hun cursisten. Heeft u zin om te komen kijken of deel te nemen aan één van de workshops? Dat mag! U bent van harte welkom om een bezoek te brengen. Dit kan tussen 11.00 uur en 15.30 uur bij Maropol, Velsenstraat 2 in Werkendam. Wilt u graag meedoen informeer dan naar de mogelijkheden via onderstaande contactpersoon.

Deelnemers: EB&T Wines en Confrérie des Amateurs du Bon Vin met een wijnproeverij, Colours of life met een workshop maken van lampen en poefs van textiele materialen. Vleugels van Papier met een workshop maken van een papieren schaal. AcrylicOne met een workshop gebruik AcrylicOne producten, Maropol met het creatief toepassen van verschillende kunststoffen, Marco van de Graaf van 3D Match Europe met een demonstratie, Ad Dubbeldam met een workshop schilderen, Jolijn Amesz met een workshop beeldhouwen. De Rooy Hoveniers met een workshop Tuinontwerpen. Adje van Herwijnen-Verschoor en Elly Walraven met een workshop keramiek. Gabriël Gort met Decoratie schilderen, Vis á Vis met een workshop ?Uw tuin diervriendelijk inrichten’. Steven Geldeman van Noe Bekisting Technieken met een demonstratie. Een presentatie door Het Baggermuseum en er wordt veel kunst tentoongesteld o.a. door Jacques Tange, David Bade, Anja van Schijndel, Christel van Hoeckel, Riet Scherff en nog veel meer. Deze twee dagen worden door Eline Kentie Grafisch Ontwerp & Fotografie professioneel in beeld gebracht.

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met Gianne van der Meijden, gianne@maropol.nl.

advertentie
advertentie