________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

Meteoor wint overtuigend.

Afgelopen zaterdag Speelde het eerste herenteam van volleybalvereniging De Meteoor een uitwedstrijd tegen Flits, in Papendrecht.

Het beloofde een spannende pot te worden, aangezien de thuisploeg slechts 1 punt onder De Meteoor stond, in de wedstrijd bleken de Gorcumers onverwacht heer en meester.

In de eerste set liet Meteoor gelijk zien waarvoor het gekomen was, het goede spel van de laatste weken werd voortgezet, het had al gauw een riante voorsprong van 4 punten, uiteindelijk werd Flits aan de kant gezet met een stand van 18-25.

De tweede set werd Flits overdonderd, Meteoor begon gelijk vanaf het begin te knallen, en bouwde de voorsprong steeds verder uit.

De mannen van coach Van Mersbergen lieten niets heel van de verbouwereerde thuisploeg. Eindstand 15-25.

Het vervolg leek net zo soepel te gaan voor Meteoor, de voorsprong werd weer gepakt, ditmaal sloeg de wedstrijd echter ineens om en kwam Flits langszij. Plotseling keek de uitploeg tegen een achterstand van 21-16 aan. Er werd professioneel terug geknokt door Meteoor, waar met name buitenaanvaller Anton Broere zich liet gelden aan het net. Deze set werd met 23-25 binnengehaald.

In de laatste set wilde Meteoor de eerste 4-0 overwinning van het seizoen een feit maken, en hier werd hard voor geknokt. Duidelijk te zien was hoeveel progressie er is geboekt sinds de seizoenstart. Tekenend voor de vechtlust was het beslissende punt wat door aanvaller Cornet onhoudbaar diagonaal werd ingebeukt, 17-25.

Met dit goede resultaat gaat Meteoor de winterstop in, waarna de ploeg van Van Mersbergen hoopt deze goede lijn te kunnen doortrekken. De competitie word hervat op 11 januari, wanneer de Meteoor een thuiswedstrijd speelt om 16:45 tegen de nummer 2 van de ranglijst, Vedo uit Hoornaar.