Spelmiddagen voor (hoog)begaafde kinderen

30 december 2013 om 00:00 Nieuws

ARKEL - Veel (hoog)begaafde kinderen voelen zich anders dan andere kinderen. Ze voelen zich in de klas onbegrepen doordat klasgenootjes hun grapjes niet snappen, anders met vriendschappen omgaan, minder (diep) over dingen nadenken of andere interesses hebben. In dat geval is het heel fijn om kinderen te leren kennen die gelijkgestemd zijn.

Gelijk-spel is een spelmiddag voor (hoog)begaafde kinderen. Hier kunnen ze aansluiting vinden bij kinderen die op een soortgelijke manier denken, leren en (be-)leven. Met elkaar spelen ze spelletjes, doen experimenten en kletsen ze over de dingen in het leven die ze interessant vinden. Gelijk-spel is geen plusklas, maar een bijeenkomst waarin niets moet en heel veel mag. Het doel is vooral om samen met andere (hoog)begaafde kinderen plezier te hebben.

Ongeveer 1 keer in de maand is er een Gelijk-spel en je kunt per keer aangeven of je erbij bent. Data tot de zomervakantie 2014: zondag 26 januari, zondag 23 februari, zondag 23 maart, zondag 18 mei, zondag 29 juni. De spelmiddag wordt gehouden aan de Folkertstraat 4 in Arkel van 14.00 uur tot 16.30 uur en is bedoeld voor (hoog) begaafde kinderen van 6 tot en met 12 jaar (groep 3 tot en met 8). Meer info www.kindindekijker.nl. Aanmelden via info@kindindekijker.nl of telefonisch: 06-45532355

advertentie
advertentie