Workshop vRouwen aan de Keukentafel

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Uit professie, uit ervaring en uit ons hart ontstaat een mooi initiatief: de workshop vRouwen aan de Keukentafel, voor vrouwen die hun kind verloren.

De workshop is voor vrouwen van alle leeftijden die (ooit) een kind hebben verloren en reeds een aantal stappen in het verwerkingsproces hebben gezet. Een welkome dag van bezinning. Aandacht voor jezelf. Aandacht voor verlies. Aandacht voor het leven. Aandacht voor elkaar. Op een lichte en respectvolle manier. In alle rust samen aan de keukentafel in een sfeervolle omgeving.

De eerstvolgende workshop wordt gegeven op de tweede dag van de lente, en wel op zaterdag 22 maart van 10.30 uur tot 16.30 uur op een prachtige en sfeervolle locatie in Nuland (tussen Oss en Den Bosch). De groep is tussen de 5 en 10 vrouw-groot, zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdient. Birgit VanderMeulen en Gorcummer Marieke van den Berg begeleiden deze workshop.

Voor meer informatie over of je aanmelding voor de workshop kun je terecht op de website www.bedjeindewolken.nl of per mail bij Marieke van den Berg: marieke_berg@hotmail.com.

advertentie
advertentie