dit mag u niet missen !!!!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Nog slecht enkele dagen te gaan,,,

Vol trots kunnen wij nu aankondigen ACCELERATION14 is aanwezig op ons event !!! Met een waanzinnig spectaculaire demo van FA1 met 550pk op de beide dagen.

Volg ons op https://www.facebook.com/speedaction2014

De deelnemers zijn er klaar voor en de verschillende raceteams prepareren nog op het laatst de nieuwste bolides voor Speed - Action 2014. De raceteams en coureurs staan iedereen graag te woord en er is ruim de gelegenheid om foto’s te maken rondom de auto’s en als je het vraagt wellicht ook met de coureur erop.

Op de diverse video schermen zullen de race films te zien zijn en in de simulator kunnen de kids naar harte lust genieten van volop actie.

Voor de kleinste zijn er springkussen - diverse racebanen - sminken en nog andere activiteiten.

De muziek wordt op zaterdag geheel live op het podium gepresenteerd. U kunt kennis maken met de coverband BIG DEAL en zangeres Linda Kandt.

Op zondag is de muziek in handen van GRAND PRIX RADIO van Olav Mol en Alexander Stevens.

Een OUTDOOR ACTIE ARENA met de NL Drift - Caspers Drift School - de Stockcars - 1: 18 voertuigen - elektrische voertuigen.

Tevens vindt u op het buiten terrein een demo terrein met diverse elektrische voertuigen waar u mee kunt rijden en alle informatie kunt verkrijgen over de nieuwe vorm van vervoer ELEKTRISCH

Nieuw deze 3e editie is de inbreng van Trucks Magazine, zij verzorgen een mooie Truck show en een verkiezing voor de mooiste truck tijdens Speed-Action 2014.

Er is ook een primeur ; dankzij de inzet van Twigt Trucks zal de laatste nieuwe MB Actros aanwezig zijn op de show, tijdens de opmaak van deze nieuwsbrief stond de ACTROS nog op de band het is echt de laatste update versie !!!

Verder is er een prima samenwerking ontstaan met 4WD Magazine, deze enthousiaste mensen maken echt promotie voor deze specialistische tak van sport en de daarbij behorende wagens.

In een schitterende stand wordt u ontvangen door de mensen van 4WD Magazine en de gerelateerde exposanten die op deze stand worden vertegenwoordigd.

Op zaterdag avond rond de klok van 19.00 begint de veiling

tgv 2 Goede Doelen; CliniClowns en Energy4All.

De veiling wordt gepresenteerd door de veilingmeestersAlexander Stevens - Olav Mol van GRANDPRIX RADIO, met door de exposanten en raceteams beschikbare artikelen, op het grote podium. De volledige opbrengst gaat naar deze beide Goede Doelen !!

advertentie
advertentie