Rivas-medewerkers schitteren in televisieprogramma

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Medewerkers van Rivas Zorggroep schitteren deze week in het televisieprogramma Geloven op 2 van de EO. In het onderdeel ‘De week van…’ wordt de zorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar bij Rivas voor het voetlicht gebracht. Het resultaat is deze week (dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 februari) elke dag om 17.00 uur te zien op Nederland 2.

Goed geregeld

Er zijn opnames gemaakt tijdens de geboorte van Karol. Hij werd geboren met een keizersnee. Verder is het reilen en zeilen op de kinderafdeling in het Beatrixziekenhuis, het consultatiebureau en kraamzorg vastgelegd. ‘In dit televisieprogramma is goed te zien hoe de zorg voor moeder en kind bij Rivas is geregeld en hoe dat allemaal op elkaar aansluit’, zegt Kees Heijblom, lid van de directie van Rivas Zorggroep.

Resultaat

Het resultaat is dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 februari (elke dag om 17.00 uur) te zien. In al deze uitzendingen staat Gorinchem centraal. Inwoners van Gorinchem worden geportretteerd aan de hand van een bijzonder of inspirerend verhaal. Vast onderdeel van dit programma is het item ‘De week van…’ waarin Rivas te zien is.

advertentie
advertentie