Nieuwe cursussen Abstract Schilderen starten vanaf 3 maart bij LiJo-Art in Culemborg

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Altijd al eens abstract willen schilderen? Wil je leren werken in gemengde technieken? Vind je het leuk te experimenteren met materialen en gereedschappen? Dan ben je bij LiJo-Art aan het goede adres. Ervaring is niet belangrijk interesse in het abstracte des te meer. De cursussen zijn enerzijds gericht op het leren beheersen van de diverse technieken en het werken met diverse materialen en gereedschappen (een paletmes werkt bijvoorbeeld heel anders dan een penseel). Anderzijds zijn de lessen gericht op het ontwikkelen van artistieke vaardigheden en het ontwikkelen van een persoonlijke stijl.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers, waardoor veel persoonlijke aandacht en begeleiding gewaarborgd is. Dit maakt de cursussen geschikt voor zowel ‘starters’ als de meer gevorderde deelnemer en maakt het mogelijk tussentijds in te stromen. In alle groepen wordt individueel gewerkt m.b.t. niveau, tempo en onderwerp en kan men veel van elkaar leren.

Het schilderseizoen bij LiJo-Art is verdeeld in 5 blokken van telkens 7 weken. Blok 4 start in week 10 (vanaf maandag 03-03-14) en duurt 7 weken. Geïnteresseerd? Er zijn voor blok 4 nog enkele plaatsen beschikbaar.

Cursusmomenten: maandagmiddag van 13.00-15.00 uur, maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond van 20.00-22.00 uur en op dinsdagochtend en woensdagochtend van 09.30-11.30 uur. Investering: € 180,-- incl. alle materialen en gebruik gereedschappen (excl. doeken)

Kijk voor meer informatie over de reguliere cursussen op de website www.LiJo-Art.nl of neem contact op met Lieke Jongeneelen via info@LiJo-Art.nl of mobiel: 06-10301330.

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van Galerie/Atelier LiJo-Art.

Locatie: Galerie/Atelier LiJo-Art, Kattenstraat 22, Culemborg

advertentie
advertentie