Wederom verlies Vuren

23 februari 2014 om 00:00 Nieuws

VUREN - Ook tegen de bescheiden middenmoter Lekvogels kon het hardwerkende Vuren het niet bolwerken en liep de ploeg alweer tegen de twaalfde seizoensnederlaag aan. De Lexmonders, die de laatste zeven duels niet wisten te winnen, mochten zich met de 2-1 overwinning tot de gelukkigste ploeg kronen. Vierdeklasser Vuren, de ploeg van Sander van Steenis, begon vol goede moed aan de klus op Sportcomplex Het Bosch, maar slaagde er niet in de negatieve spiraal om te buigen. De thuisploeg kwam in de 20ste minuut door Mark van der Horst op een 1-0 voorsprong, een stand die na 45 minuten mee de kleedkamer in ging. Na de rust leek Lekvogels op rozen te komen zitten toen Thijs van Zessen de score verdubbelde (2-0). Hoewel de tweede Lexmondse treffer als een mokerslag aan kwam, veerde de wit-zwarte brigade nog eenmaal op toen Damian Vogel, tien minuten voor het eindsignaal, voor de aansluitingstreffer tekende (2-1). Hoewel het voor de thuisploeg in het restant nog 'billenknijpen' was, wist Vuren de verdiende gelijkmaker niet op het scorebord te krijgen.