Raptim gaat voor derde periode

23 februari 2014 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Op de 2-1 overwinning van Raptim tegen Haaften was zaterdag niets af te dingen, daar waren vriend en vijand het al snel over eens. De score had echter hoger in Gorcums voordeel moeten uitpakken gezien het aantal honderd procent kansen die de Molenburgploeg kreeg. Bruno Antonio de Lemos, Soufian Benouda en Osman Aslan kregen een aantal dotten van kansen, maar hadden hun vizier niet op scherp staan. Tot overmaat van ramp kwamen de manschappen van coach Mo Duzgun halverwege het eerste bedrijf zelfs op achterstand toen Tijmen Gerringa op aangeven van Sam Onink uit een razendsnelle counter toesloeg (0-1). Na de kantwissel was het eenrichtingsverkeer op Molenburg. Haaften moest ver terug, maar hield stand. Tot de 70ste minuut, toen invaller Mevlut Koruk met zijn eerste het beste balcontact de gelijkmaker voor zijn rekening nam (1-1). Vijf minuten later ging De Lemos binnen de Haaftense zestien neer en belandde de bal op de stip. Ferhat Kaya schoot de pingel vervolgens onberispelijk binnen (2-1). ,, Een terechte uitslag", liet Duzgun na afloop weten. ,,Wij willen graag meedoen om de derde periode en hebben vandaag de eerste stap gezet."