Doelpuntenfestijn op Molenburg

23 februari 2014 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Saai is het nooit bij Raptim. Vorige week werd FC Drunen door de Gorcumers met 7-0 opgerold. De manschappen van Robertino Lotto konden daar zondag geen vervolg aan geven, maar zorgden wederom voor een doelpuntenspektakel. Ditmaal eindigde de Molenburgploeg tegen Wadenoijen met 4-5 aan de verkeerde kant van de streep. Al in de eerste minuut viel de 0-1 binnen toen Baris Hosafci opzichtig in de fout ging. Nog geen tien minuten later, wederom zag het er bij Raptim verdedigend niet goed uit, mocht gelegenheids doelman Muhittin Gokdemir voor de tweede maal de gang naar het net maken (0-2). Diezelfde gang maakte de Gorcumer een kwartier later nog eens (0-3). Ismael el Kaddouri deed een minuut later nog iets terug (1-3), maar zag Wadenoijen in de 40ste minuut, wederom na defensief geschutter, op 1-4 komen. Nacer el Mousati bepaalde met zijn twaalfde seizoentreffer de ruststand vervolgens op 2-4. Tijdens de rust drong bij Raptim het besef door dat er uit een ander vaatje getapt moest worden. Pas in de 80ste minuut wist Jaber el Mousati de marge te verkleinen (3-4). Op jacht naar de gelijkmaker werd achterin veel ruimte vrijgegeven waarvan de bezoekers in de 85ste minuut optimaal van profiteerden (3-5). Hoewel Tayfun Yaman in dezelfde minuut nog voor de 4-5 zorgde, kwam er geen verandering meer in de score.