Off-day voor Schelluinen

23 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SCHELLUINEN - Best was het niet op sportpark Scalune. De thuisploeg verloor kansloos met 1-3 van titelkandidaat Streefkerk dat het grootste deel van de wedstrijd met tien man speelde. Behoudens een deel in de tweede helft speelden de manschappen van Ger Klop wellicht de slechtste wedstrijd van het seizoen en zijn daardoor afgezakt naar de middenmoot van de vierde klasse C. Al binnen tien minuten kwam Streefkerk in ondertal te staan toen Lennert de Vries na en overtreding op Mark van Driel direct rood kreeg voorgehouden. Ondanks de ondertalsituatie waren het de bezoekers die het spel dicteerden, zonder dat dat tot uitgespeelde mogelijkheden leidde. Pas na de thee bracht Streefkerk het overwicht in doelpunten tot uitdrukking. Nadat de Schelluinse sluitpost Tom Kroon Joey van der Vlist van het score wist af te houden, was het Andy van Vugt die de bal in de rebound in een leeg Schelluins doel kon schuiven (0-1). Nauwelijks drie minuten later verdubbelde Van Vugt de score (0-2). Het pleit leek beslecht voor Schelluinen dat echter vanaf de stip door Emiel Duyzer toch weer aansluiting vond bij de Strevelanders (1-2). Ver in blessuretijd voltooide Van Vugt zijn loepzuivere hattrick door de 1-3 achter Tom Kroon te plaatsen.