Horten en stoten in Theater Peeriscoop

8 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dinsdag 11 maart 2014, Theater Peeriscoop

Ellen Dikker met hun voorstelling 'Horten en Stoten'

Deze “comédienne pur sang” (AD) sleepte met haar “ongelooflijk geestige en intelligente sketches” (De Pers) niet alleen de Persoonlijkheidsprijs Cameretten binnen, maar ook een nominatie voor de VSCD-prijs De Neerlands Hoop. Heeft u nog nooit van Ellen Dikker gehoord? Dan wordt het hoog tijd haar te leren kennen. Want Ellen staat klaar om door te breken bij het grote publiek.

In haar derde cabaretprogramma ‘Horten & Stoten’ ontfermt Ellen zich over de kwakkelende mens. Of het nou om knellende rugwervels of een spastische darm gaat, Ellen omarmt iedereen die zich met horten en stoten een weg door het leven baant. Met rake types, absurde sketches en verrassende observaties houdt ze ons een ontroerende lachspiegel voor. En dat doet zij op haar eigen wijze: stuiterend van de energie, vol charme en met heel veel humor. Na het zien van deze voorstelling zult u zich een stuk beter voelen. ‘Horten & Stoten’ is een hilarische voorstelling met een helende werking.

De voorstelling vangt aan om 20:30 en de foyer is geopend om 19:30. De entreeprijs bedraagt € 15,00. Kaarten te bestellen via: www.peeriscoop.nl of telefonisch reserveren via: 0183 690022 (tussen 12:00 en 17:00).

BOEK NU EEN DINER&THEATER ARRANGEMENT!

De ultieme vorm van beleving

Restaurant Merwezicht en Theater Peeriscoop bundelen de krachten samen!

Een mooie voorstelling en een heerlijk diner met fantastisch uitzicht over de rivier de Merwede. Voor gezelschappen maken wij graag een arrangement op maat.

advertentie
advertentie