Natuur in de GroenLinksWinkel

19 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

In de GroenLinksWinkel aan de Arkelstraat 42, organiseert GroenLinks op zaterdag 1 maart een natuurcafé. GroenLinks is gek op natuur in en om de stad! Bloemen, bijen, vogels, vlinders, hoe meer hoe beter! Tijdens deze middag wil GroenLinks het met geïnteresseerden dan ook hebben over de natuur in en om Gorinchem. Wat leeft en groeit er nu eigenlijk allemaal in onze stad? Onder andere de stadsvogeladviseur kan u daar van alles over vertellen!

Maar behalve over alle bloemen, dieren en planten die nu al in de stad wonen, wordt er ook met elkaar van gedachte gewisseld over de vraag hoe we zelf een steentje kunnen bijdragen om Gorinchem ook voor dieren een prettige stad om in te leven en te wonen te maken. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het ophangen van insectenhotels in de tuin, mussendakpannen op het dak of het zaaien van bepaalde kruiden en bloemen planten in de tuin. En natuurlijk hoort GroenLinks ook graag tips en verbeterpunten voor de natuur in Gorinchem!

Deze middag is gratis toegankelijk en een ieder die graag wat meer hoort of meedenkt over de natuur in Gorinchem is van harte uitgenodigd!

Locatie: GroenLinksWinkel, Arkelstraat 42, Gorinchem

Start datum/tijd: 01-03-2014 14:00

Eind datum/tijd: 01-03-2014 16:00

advertentie
advertentie