Eerste editie Tiener College Vakantiebeurs

21 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Leerlingen van Tiener College verwelkomden vrijdag 28 februari hun families op hun eigen vakantiebeurs. Alle leerlingen presenteerden een land naar keuze.

De leerlingen werken aan een werkstuk over een zelf gekozen land. Ze doen onderzoek naar onder andere landschap, dieren, bevolking en steden van hun land. Voor de maandsluiting van februari richtte elke leerling een kraam voor zijn land in. Zo waren er onder andere kramen met informatie over Brazilië, Kirgizië, Spanje, Frankrijk en de Verenigde Staten. In de kramen waren veel foto's, voorwerpen, geldstukken en zelfs een aantal specialiteiten van de landen te vinden. Familie van de leerlingen maakte op de vakantiebeurs een rondje om van iedereen te horen wat zijn land zo bijzonder maakt. In maart ronden de leerlingen het project over hun land af met het schrijven van een eindverslag.

Tiener College is een volledig onderwijsprogramma voor leerlingen van groep 7 en 8 en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs dat voldoet aan alle kerndoelen. Leerlingen werken met een Persoonlijk Leerplan (PLP), veel projecten en buitenschoolse opdrachten en Ipads en apps.

Wie meer wil weten over Tiener College is van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en/of een dagdeel meedoen met de leerlingen van Tiener College.

Tiener College is te vinden in het gebouw van Gilde Vakcollege Techniek, Gildenweg 4 in Gorinchem. Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.tienercollege.nl

advertentie
advertentie