Deco Home viert nieuwe winkelformule

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Om de recent gerealiseerde verbouwing en de nieuwe winkelformule te vieren is het vrijdag 7 en zaterdag 8 maart feest bij Deco Home Gorkum op het adres Piazza Center 91. ,,We kunnen de klant een totaalconcept bieden op het gebied van verf, behang en woningstoffering", vertellen de eigenaren Kees en Annemiek Eikelboom. ,,We hebben er bewust voor gekozen om het accent in alle productgroepen op het huislabel Dimago te leggen."

Door Ria Scholten

In de onlangs heropende zaak is het al helemaal voorjaar met originele stoffen, eigentijdse behangsoorten en vloeren die aansluiten op de laatste trends op het gebied van woningstoffering. Het winkelpand heeft een gezellige en gastvrije uitstraling. De lange uitzoektafel biedt de klant alle ruimte om tot de juiste keuze te komen. ,,Ons sterkste punt is onze creativiteit waardoor we maatwerk kunnen leveren dat helemaal tegemoetkomt aan de wensen van de klant", vertelt Kees. ,,Dit kan variëren van een veelkleurige zitzak naar eigen ontwerp of gordijnen met een bijzonder accent tot een complete woonkamer die volgens een bepaald thema is gestoffeerd. De kleuren van deze zomer? Blauw, geel, paars en groen."

,,We verkopen zowel binnen- als buitenverf en zijn in Gorinchem de enige zaak die het merk Sigma verkoopt", vult Annemiek aan. ,,Wie op zoek is naar behang heeft bij ons de keuze uit maar liefst tweehonderd stalenboeken met wandbekleding in vele stijlen en prijsklassen. Tamelijk nieuw is de wallpaper met een afbeelding naar keuze. Onze vakmensen nemen de klant het schilder- en behangwerk graag uit handen. De klant vindt hier ook laminaat-, pvc- en vinylvloeren en vaste vloerbedekking. Karpetten geven aan een harde vloer een warme uitstraling en zorgen voor een stukje extra comfort. We verkopen ze in vele uitvoeringen. Hierbij kun je denken aan noppen, sisal en hoogpolig. De karpettencollectie bevat ook een aantal ontwerpen van Frans Molenaar."

,,Passende raamdecoratie maakt het plaatje compleet", aldus Kees. ,,De klant heeft de keuze uit een scala aan mogelijkheden waaronder shades, shutters, plissé's, horizontale en verticale jaloezieën, paneel- en duo rolgordijnen. Liefhebbers van een wat warmere uitstraling kunnen een keuze maken uit de collectie vitrage, in betweens en overgordijnen. Graag wil ik nog even de aandacht vestigen op het assortiment Dimago New Traditionals met een ruime keuze in (krijt)verf, behang en gordijnen met een landelijke uitstraling."

,,Ter gelegenheid van heropening trakteren we de klanten op een aantal feestelijke aanbiedingen. Tot 22 maart geven we onder andere 25 procent korting op raamdecoratie en 20 procent korting op gordijnstoffen. Op 7 en 8 maart zijn we geopend van 09.00 tot 20.00 uur. Iedereen is dan van harte welkom voor een hapje en een drankje. Zie ook www.decohomegorkum.nl of www.dimago.nl."

Foto-onderschrift:

Kees en Annemiek Eikelboom trakteren de klanten op 7 en 8 maart.

advertentie
advertentie