De Koels Vuren doet ook mee! CAFEWEEK 11 T/M 16 MAART 2014

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Nog even en dan is het zover..... Caféweek 2014 gaat van start en De Koels Vuren is er klaar voor!

Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want meer dan 200 cafés in Nederland organiseren in de week van 11 t/m 16 maart allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellige avond uit.

WAT TE VERWACHTEN BIJ ...De Koels Vuren...?

Dinsdag 11 maart - Open Huis

Op dinsdag is de kick off van Caféweek en worden de deuren opengesteld voor gasten die altijd al eens een kijkje achter de schermen hebben willen nemen in de horeca. Na ontvangst met een feestelijk welkomstdrankje vertelt de gastheer/vrouw alles over de historie van het cafe, de fijne kneepjes van het vak en worden vragen zo goed mogelijk beantwoord.

Woensdag 12 maart - Glamour Bingo

Op woensdag vindt een heuse glamourbingo plaats. Geen suffe bingo voor grijze bolletjes, maar een onvergetelijke avond boordevol spanning, gezelligheid en fantastische prijzen waar nog lang over zal worden gesproken. Een hilarisch avondje uit voor iedereen.

Donderdag 13 maart - Bierproeverij

De Bierproeverij staat voor de donderdag op de planning. Een exclusieve proeverij vol smaak en kennis voor de bierliefhebbers, onder leiding van een echte bier-expert. Tijdens de avond worden er verschillende bieren geproefd en beoordeeld en ligt er voor de deelnemers een leuke verrassing klaar.

Vrijdag 14 maart - VrijMiBo & Tapasavond

De Vrijdag van de Cafeweek bestaat uit 2 onderdelen: De Vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo) & De Tapasavond.

Vrijdagmiddagborrel

VrijMiBo is de welbekende vrijdagmiddagborrel en is bedoeld voor iedereen die na werktijd nog even wil bijkletsen, borrelen en de regelmaat van alledag van zich wil afschudden. Kortom; ontspannen het weekend in na de VrijMiBo! Neem alle collega’s mee.

Tapas

Op vrijdagavond kunnen de gasten zich te goed doen aan overheerlijke tapas bij ..(Naam) Een sfeervolle avond met smakelijke hapjes om je vingers bij af te likken. Leuk met vrienden en vriendinnen.

Zaterdag 14 maart - Cocktailnight

Op zaterdag is het tijd voor de Cocktailnight. ...(Naam horeca)... zet de heerlijkste en populairste cocktails op de kaart als feestelijke sfeermakers voor een bijzondere avond. Shake it baby!

Uitgebreide info omtrent alle activiteiten is te vinden op de website www.cafeweek.nl of www.dekoels.nl

Kom ook naar ....De Koels.... in ... Vuren... tijdens de Cafeweek! De crew ontvangt je graag om er een bijzondere week van te maken.

advertentie
advertentie