Officiële opening Lyceum Oudehoven

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - De officiële opening van de uitbreiding van Lyceum Oudehoven vindt vrijdag 21 maart vanaf 14.00 uur plaats. Het Lyceum is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Het nieuwe schoolgebouw is aangepast aan de huidige onderwijsontwikkelingen zoals samenwerkend leren en projectmatig werken. Dit jaar staat er een prachtig nieuw gebouw met onder meer een nieuw auditorium, een bètalaboratorium en een nieuwe vleugel met ruime, nieuwe lokalen.

De inloop voor de besloten bijeenkomst start vanaf 13.30 uur en het officiële deel eindigt rond 16.00 uur, inclusief afsluitende borrel en rondleiding door het gebouw. Verschillende sprekers omlijsten de officiële openingshandeling, afgewisseld door intermezzi van diverse leerlingen. Alle personeelsleden, het College van Bestuur, de Raad van Toezicht, de directieleden van de scholengroep, directeuren van basisscholen uit de regio en overige externe betrokkenen zijn voor de bijeenkomst uitgenodigd.

Vanaf 16.30 uur kunnen de personeelsleden het vernieuwde gebouw aan familie en bekenden laten zien waarna het middaggedeelte wordt afgesloten met een buffet. 's Avonds vanaf 20.30 uur is er een feestelijk gala voor de leerlingen en het personeel. De leerlingen maken tussen 20.30 en 21.00 uur hun entree op de rode loper waarbij iedere bezoeker op de foto wordt gezet. Om 21.00 uur wordt het gala geopend door samen het glas te heffen en daarna is er een openingsdans.

advertentie
advertentie