Van de Reijt heeft nieuw bestelsysteem

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Het dienstenpakket van Van de Reijt Fiets & Lifestyle is uitgebreid. ,,We bieden de klant met ons bestelsysteem Crossretail de mogelijkheid om artikelen, die niet in de juiste uitvoering of maat in de winkel aanwezig zijn, binnen een dag alsnog geleverd te krijgen", vertelt eigenaar John van de Reijt. ,,Ook onze geheel vernieuwde website is het vermelden meer dan waard."

Door Ria Scholten

In de fietsenzaak staat sinds kort een informatiezuil met touchscreen dat de keuze biedt uit negen hoofdartikelgroepen, waaraan in totaal zo'n 10.000 artikelen gekoppeld zijn. ,,De achterliggende gedachte is dat wij alle artikelen voor de klant beschikbaar willen hebben. Het is niet mogelijk om dit fysiek te realiseren en daarom hebben we gekozen voor dit uitgebreide bestelsysteem dat het mogelijk maakt om een artikel binnen vierentwintig uur te leveren", legt John uit. "Bestellingen met een waarde van meer dan vijftig euro worden gratis thuisbezorgd, maar het is ook mogelijk om de artikelen in de winkel af te halen. In het verlengde hiervan is ook onze website aangepast aan de eisen van deze tijd. Via www.vandereijtfietsen.nl kunnen de klanten rechtstreeks een bestelling plaatsen. Wie voor 17.00 uur een order plaatst heeft het artikel de volgende dag in huis."

,,Het is bekend dat het begrip vakmanschap hoog in ons vaandel staat en om die reden is het niet mogelijk om via de website een fiets te bestellen. Het is uiteraard wel mogelijk om een bepaald model te reserveren, waarna wij telefonisch contact opnemen voor een afspraak in de winkel. Het is namelijk belangrijk dat voor de juiste framemaat wordt gekozen. De hoogte en de stand van het stuur en de zadelhoogte zijn bepalend voor het fietscomfort. Het is goed om een proefrit te maken voordat daadwerkelijk tot aanschaf wordt overgegaan."

Vervolgens vestigt John de aandacht op een aantal nieuwe producten. ,,Sinds kort voeren we het merk Van Nicholas met hightech titanium fietsen, die geheel naar de wens van de klant worden samengesteld. Voor de echte fietsliefhebber is dit het neusje van de zalm. Uiteraard zijn in ons assortiment ook de vertrouwde merken als Koga, Batavus, Cortina, Cube en Cannondale te vinden. De regenkleding van Happy Rainy Days heeft de uitstraling van gewone kleding, maar is wel degelijk ademend en waterdicht. We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen in onze vernieuwde regenkledingshop. Ook de shop met fietskleding heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De bestaande collectie met bekende merken als Nalini, Cube, Cannondale en BBB is recent uitgebreid met Davanti en Sagoi."

,,De opmars van de elektrische fiets is niet meer te stuiten", meldt John tot besluit. ,,Steeds meer mensen kiezen voor deze comfortabele manier van vervoer en daar spelen wij met ons assortiment op in."

Foto-onderschrift:

De shop met fietskleding heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen.

advertentie
advertentie