Miniyours bij Van Zuilen

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - van Zuilen Mode heeft weer iets speciaals. in samenwerking met 'Miniyours' organiseren zij zaterdag 22 en zondag 23 maart een 3D print- event in de winkel aan de Arkelstraat in Gorinchem. Klanten die op één van deze dagen een complete outfit kopen bij Van Zuilen kunnen een 3D reallife full color scan van zichzelf laten maken in de winkel. Van Zuilen heeft deze dagen 3 van deze 3D scans in de winkel staan. Het maken van een scan neemt slechts enkele minuten in beslag en is reuze makkelijk te doen. Het is een echte ervaring. Na het maken van deze scan laat Van Zuilen een full color 3D afdruk maken van circa 9 centimeter hoog. De klant heeft dan een 'mini-you' van zichzelf met de nieuwste Van Zuilen outfit aan. Na een aantal weken kan de 'mini-you' worden opgehaald in de winkel.

3D printing is de trend van 2014 en hiermee brengt Van Zuilen iets wat nog vrijwel nergens te krijgen is. Het is vooralsnog een kostbaar proces, maar Van Zuilen laat weten dat zij hierin de eerste willen zijn. Bert van Zuilen: ,,Het is iets wat mij boeit, wat me intrigeert en wat ik wil zien en voelen. We zijn met 'Miniyours' in contact gekomen en ik had gelijk het juiste gevoel en idee voor bij ons in de winkel. We hebben zo voortaan op veel plaatsen een etalage-pop staan. Constante reclame."

In de winkel is vanaf nu de nieuwste voorjaarscollectie kleding en schoenen voor mannen en vrouwen te koop. Van Zuilen heeft deze 2 dagen nog meer in petto, namelijk een fashion-brunch verzorgd door grand-cafe TAX.

advertentie
advertentie