Druk weekend bij Woonboulevard Spijksepoort: braderie en oldtimerdag op 22-3 en koopzondag op 23-3

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het weekend van 22 en 23 maart wordt een druk weekend voor Woonboulevard Spijksepoort. Op zaterdag 22 maart is er een gezellige braderie en wordt er tegelijkertijd een oldtimerdag georganiseerd. En op zondag 23 maart houden de winkels koopzondag!

Een gezellige braderie met een zeer divers aanbod; op zaterdag 22 maart kunt u vanaf 10.00 uur al het moois aanschouwen dat de marktkooplui voor u meenemen. Maar dat is nog niet alles; ook zullen er diverse oldtimers bij Woonboulevard Spijksepoort verzamelen voor een gezellige tourrit. En om de vreugde nog wat te verhogen zullen ook de ‘oldtimers’ van Gorinchem, oftewel enkele inwoners op leeftijd, een ritje aangeboden krijgen in zo’n prachtige oude auto.

De diverse klassiekers en oldtimers zullen rond 10.30 verzamelen bij Woonboulevard Spijksepoort. Rond 11.00 uur is het vertrek voor de tourrit; de oldtimers halen dan eerst enkele bewoners van o.a. De Bannehof op. Zij zullen meegenieten van de omgeving van Gorinchem; rond een uur of 13.30 zullen alle oldtimers (met bestuurders en speciale passagiers) weer verzamelen op Woonboulevard Spijksepoort, waar het publiek natuurlijk van harte welkom is om de prachtige auto’s te bewonderen. De auto’s blijven dan tot einde middag staan bij Spijksepoort.

De volgende dag, op zondag 23 maart, houden de winkeliers van Woonboulevard Spijksepoort een gezamenlijke koopzondag. De winkels zullen open zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Tip: combineer uw bezoek aan Spijksepoort met een bezoekje aan de binnenstad van Gorinchem, want daar zijn de winkels op die dag ook open!

Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Je voelt je thuis bij Woonboulevard Spijksepoort! Meer informatie: www.spijksepoort.nl of www.facebook.com/spijksepoort

advertentie
advertentie