Partí Gorinchem is een notenwinkel 2.0

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - In een ruim pand in het Piazza Center is sinds een jaar Partí gevestigd. De klant vindt er een fraai assortiment noten, koffie, thee, chocolade en wijn van uitstekende kwaliteit. Deze week is iedereen welkom om zich tijdens de Parti Proef! Dagen te laten inspireren. ,,We bieden onze klanten de mogelijkheid om hun eigen genietmoment te creëren", vertellen Harald en Hilde Weitering.

Door Ria Scholten

De keten Partí heeft verspreid over Nederland zeventien vestigingen. Partí Gorinchem is ingericht volgens de voor de winkels geldende formule en voor iedereen goed toegankelijk. Langs de wanden staan grote schalen met een 40-tal soorten naturel- en gebrande noten en notenmelanges. Op de grote tafel in het midden van de zaak worden verschillende producten gepresenteerd.

,,We zijn een notenwinkel 2.0 met een goede service en een assortiment dat op een overzichtelijke manier wordt gepresenteerd", laat Harald weten. ,,Het branden van de noten doen we zelf in de winkel. Het is de bedoeling dat de klanten een keuze maken en dat wij de cups vervolgens voor hen volscheppen. Verder wil ik de aandacht vestigen op onze ruime sortering gedroogd fruit zoals abrikozen, dadels, vijgen en zelfs aardbeien. Veel mensen komen hier speciaal voor ons snackassortiment met kaassoesjes, rijstcrackers en Japanse mixen."

Partí verkoopt een achttal koffiesoorten van het eigen merk Bicanero. ,,We verzorgen zelf de inkoop van de bonen, die we vervolgens laten melangeren en branden", vertelt Hilde. ,,Daarnaast zijn we dealer van de bekende Jura koffiemachines. Wie tijdens het winkelen trek krijgt in een lekkere kop koffie is bij onze Coffee to go counter aan het goede adres. Theeliefhebbers vinden hier het topmerk Revolution in heel veel verschillende smaken. Mensen die van chocolade houden kunnen in onze winkel hun hart ophalen. We verkopen naast heerlijke bonbons ook chocoladepinda's, gember en sinasschil in chocolade, de klassieke pindarotsjes en robuuste brokken van de beroemde fabrikant Callebaut. ,,Alle genoemde producten kunnen in combinatie met onze wijnen en sappen prima als basis dienen voor onze bekende cadeautas die helemaal naar eigen inzicht kan worden gevuld."

Kort samengevat is Partí een winkel waar je allerlei heerlijke dingen voor jezelf kunt kopen, maar ook terecht kunt voor een origineel en smakelijk cadeau. Wie wil kennismaken met de Partí formule is tot en met zaterdag 5 april van harte welkom in de winkel. ,,Er staat een chocoladefontein en we bieden de mogelijkheid van onze heerlijke tiramisu te proeven", meldt Harald tot besluit. ,,Het recept voor de Tiramisu à la Partí krijg je er gewoon bij als je de ingrediënten koopt voor de actieprijs van 6,95 euro in plaats van de gebruikelijke 8,50 euro. Het chocoladefondue pakket kost deze week 4,95 euro."

Foto-onderschrift:

Harald en Hilde Weitering runnen hun zaak met veel plezier.

advertentie
advertentie