OPROEP: zaterdag 10 mei Moederdagmarkt bij Woonboulevard Spijksepoort

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 10 mei wordt bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem een gezellige Moederdagmarkt gehouden! Wilt u een kraam huren? Schrijf u direct in!

Zaterdag 10 mei wordt bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem een gezellige Moederdagmarkt gehouden. De organisatie is op zoek naar bedrijven en particulieren die een kraam willen huren om waren aan de man te brengen of informatie te verstrekken. Vooral plaatselijke en regionale bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Moederdagmarkt. Zoals winkels, ambulante handelaren, e.d., maar ook bedrijven die speciale Moederdagattenties verkopen of zelfs ‘live’ willen maken op die dag.

Deelnemen aan de Moederdagmarkt?

Woonboulevard Spijksepoort biedt een prima locatie en mogelijkheid om met duizenden consumenten in contact te komen. De kraamprijs bedraagt € 62,50 excl. BTW. Particulieren kunnen ook deelnemen met onder meer hobby, creativiteit, kunst, boeken e.d.. Zij betalen € 45,00 excl. BTW. Op de site www.b-o-b.nl staat een marktagenda en inschrijfformulier.

Over Woonboulevard Spijksepoort

Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Je voelt je thuis bij Woonboulevard Spijksepoort! Meer informatie: www.spijksepoort.nl of www.facebook.com/spijksepoort

advertentie
advertentie