VanNoord Accountants & Belastingadviseurs sluit zich aan bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

4 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - VanNoord Accountants & Belastingadviseurs in Gorinchem neemt afscheid van de VanNoord Groep. Per 1 april is de vestiging in Gorinchem aangesloten bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs, wat tevens de nieuwe naam zal zijn. Deze keuze is het resultaat van een strategische heroriëntatie.

Hans Everse en Marcel Fierens, vestigingsleiders van vestiging Gorinchem: ,,Wij zijn erg blij met de samenwerking met Visser & Visser. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan zeer snel. IT verandert de accountancypraktijk en biedt nieuwe mogelijkheden, onder andere op het gebied van financiële en operationele dashboards. Het is belangrijk dat wij tijdig reageren op deze veranderingen in het vakgebied. We sluiten ons aan bij Visser & Visser omdat we daardoor een beroep kunnen doen op interne branchespecialisten zoals pensioen-, HRM- en corporate finance adviseurs. Wat ongewijzigd blijft is dat onze relaties vanuit de huidige locatie door onze medewerkers bediend blijven worden."

Steef Visser, CEO van Visser & Visser: ,,Wij zijn blij met de uitbreiding naar Gorinchem. Dit gebied sluit naadloos aan op de ligging van onze andere kantoren en past perfect in onze strategie om dicht bij de ondernemer te staan. Daarnaast sluiten personeel, klantenpakket en schaalgrootte van de vestiging goed aan bij onze organisatie. Wij zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet."

Op dit moment is het alweer 14 jaar geleden dat de vestiging in Gorinchem werd geopend. Al vele jaren zijn de medewerkers van het Gorinchemse kantoor met veel plezier werkzaam voor veel ondernemers in Gorinchem en de wijde omgeving. Onder de naam Visser & Visser kijken zij er naar uit om ondernemers uit de regio verder te brengen, de nieuwe slogan is niet voor niets 'een stap verder'.

Visser & Visser is een kantoor met een breed pakket aan diensten voor ondernemers. Uitblinken in aandacht, deskundigheid en maximaal rendement, dat is waar Visser & Visser voor staat. Het kantoor is opgericht in 1989 en viert zodoende dit jaar haar 25-jarig jubileum. Visser & Visser werkt met ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland. Met in 2013 de opening van de eerste buitenlandse vestiging in Dubai. Kijk voor meer informatie op www.visser-visser.nl.

advertentie
advertentie