Voorstellingen 't Pand

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - Theather 't Pand heeft weer enkele voorstellingen op de rol staan. Vrijdag 11 april staat Jeffrey Spalburg met zijn nieuwe show 'BAAS' op de planken. Op zaterdag 12 april is het de beurt aan Gerard Wortel

Na vier avondvullende voorstellingen, mag Jeffrey Spalburg zichzelf gerust een Baas noemen. Maar zeg nou eerlijk: Wie is er nog baas? Wie heeft het nog echt voor het zeggen? Als je eigen kinderen je de baas zijn en je je chef mag 'jij en jouwen'? Je iedereen mag uitfluiten en je middelvinger mag ophouden? In BAAS zegt Jeffrey waar het op staat, zonder gemaar.

Een muziektijdschrift omschreef Gerard Wortel als 'het onechte kind van Cornelis Vreeswijk en Jaap Fischer'. Gerard Wortel is een man van uitersten die op een aandoenlijke, satirische, onderhoudende wijze in zijn theatertje vooruit trapt en draait tussen weemoed en kolder en zonder enig oponthoud doorslaat vanachter zijn 'Achtentachtigtoets-tellend Multicultimechapercusdrumklavier'.

Beide avonden vangen aan om 20.30 uur. Kosten: 9.50 euro. Reserveren via www.theaterpand.nl.

Filmhuis

Op dinsdag 15 april speelt het filmhuis de film 'La tete en Friche'. Aanvang: 20.15 uur. Kosten: € 7.00, incl. kopje koffie of thee.

Germain leidt een rustig leventje samen met zijn vrienden uit het café en zijn vriendin Annette. De 45-jarige is vrijwel analfabeet en telt duiven in het park. Met zijn moeder heeft hij een moeilijke relatie. Zij heeft hem van jongs af aan laten voelen dat hij niet gewenst was. Op een dag ontmoet hij Margueritte, een gepensioneerde belezen dame, die de wereld heeft gezien. Tussen Germain en Margueritte groeit een warme vriendschap.

advertentie
advertentie