Zeden? Moord, doodslag of……? in Theater Peeriscoop

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zondag 13 april 2014, Theater Peeriscoop

Dokter Dico Strop met zijn voorstelling 'Zeden? Moord, doodslag of……?'

Er is een stoffelijk overschot gevonden. Soms nog liggend in een plas bloed, maar soms ook al in vergaande staat van ontbinding. Iemand moet het werk doen om politie en justitie te helpen met het forensisch onderzoek. Dit is het werkterrein van een speciaal hiervoor opgeleide medicus: de forensisch geneeskundige of te wel politiearts. Enige jaren geleden stopte huisarts Dico Strop uit Hardinxveld-Giessendam met zijn praktijk om zich te wijden aan deze bijzondere tak in de medische en justitiële wereld. Op nuchtere, maar daarom niet minder boeiende wijze neemt hij u mee naar Plaatsen Delict en andere bizarre locaties. Zijn verhaal is minder geschikt voor jeugdig publiek.

De voorstelling vangt aan om 16:00 en de foyer is geopend om 15:00. De entreeprijs bedraagt € 7,50. Kaarten te bestellen via: www.peeriscoop.nl of telefonisch reserveren via: 0183 690022 (tussen 12:00 en 17:00).

BOEK NU EEN DINER&THEATER ARRANGEMENT!

De ultieme vorm van beleving

Restaurant Merwezicht en Theater Peeriscoop bundelen de krachten samen!

Een mooie voorstelling en een heerlijk diner met fantastisch uitzicht over de rivier de Merwede. Voor gezelschappen maken wij graag een arrangement op maat.

advertentie
advertentie