Voor de laatste keer in Theater Peeriscoop, 'De Verteller'

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Vrijdag 11 april 2014, Theater Peeriscoop

Fred Delfgaauw met zijn voorstelling 'De Verteller'

Wie de voorstellingen van Fred Delfgaauw kent weet dat hij ons iedere keer weer verrast met zijn bijzonder aangrijpende en beeldende theaterproducties. Na de hilarische samenwerking met Sjaak Bral en vervolgens de fijnzinnige en ontroerende voorstelling met pianovirtuoos Bert van den Brink neemt Delfgaauw ons dit keer mee naar de wonderlijke wereld van een eeuwenoud maar nog steeds hedendaags verhaal.

Ditmaal heeft Delfgaauw de samenwerking opgezocht met drie jonge, multi talentvolle vrouwen. Ida van Dril, Mik van Goor en Esmay Usmany.

De Verteller is een bewerking van Volpone van Ben Jonson.

Volpone is rijk. Misschien wel te rijk, dus tijd voor een crisis. Volpone probeert de tijd te doden, maar de tijd doodt hem.

Een doldwaze komedie over hebzucht en opportunisme. Een romantisch sprookje met vlijmscherpe randjes.....

De voorstelling vangt aan om 20:30 en de foyer is geopend om 19:30. De entreeprijs bedraagt € 15,00. Kaarten te bestellen via: www.peeriscoop.nl of telefonisch reserveren via: 0183 690022 (tussen 12:00 en 17:00).

BOEK NU EEN DINER&THEATER ARRANGEMENT!

De ultieme vorm van beleving

Restaurant Merwezicht en Theater Peeriscoop bundelen de krachten samen!

Een mooie voorstelling en een heerlijk diner met fantastisch uitzicht over de rivier de Merwede. Voor gezelschappen maken wij graag een arrangement op maat.

advertentie
advertentie