Musical-masterclass Droomvlucht door Benjamin Boer

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - Musicalartiest Benjamin Boer geeft op zaterdag 12 april een eenmalige masterclass, die geheel in het teken staat van de musical 'Droomvlucht'. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich nu inschrijven voor deze masterclass bij Stichting LUSA.

Benjamin speelde zelf als musicalacteur/danser in deze sprookjesachtige musical in De Efteling en treedt ook nu weer regelmatig op in deze Wonderlijke Wereld. In de voorstelling Droomvlucht komen vele karakterfiguren voor, zoals elfjes, faunen en trollen. Benjamin leert de deelnemende kinderen dan ook niet alleen hoe zij technisch juist kunnen zingen, dansen en spelen, maar ook hoe zij zich helemaal in het karakter van deze sprookjesfiguren kunnen inleven. Als kind begon Benjamin met dansen bij de Gorinchemse Balletschool Papillon, waarna hij bij Lucia Marthas zowel een musical- als een docentenopleiding afrondde. Sindsdien staat Benjamin op de planken van zowel binnen- als buitenlandse theaters.

De masterclass is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Om te kunnen meedoen, hoeven de kinderen geen les te volgen bij LUSA: iedereen is welkom. Het aantal beschikbare deelnameplaatsen is beperkt.

De masterclass 'Droomvlucht' vindt plaats op zaterdag 12 april van 10.00 tot 12.30 uur in De Aanlegsteiger in Gorinchem. Aanmelding uitsluitend vooraf via masterclass@stichting-lusa.nl . Deelname kost € 20 per persoon. Voor meer informatie over deze masterclass en Stichting LUSA: www.stichting-lusa.nl.

advertentie
advertentie