PaasJubel in Gorinchem ook in 2014

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Gorinchem - Op zondagavond 20 april wordt alweer de 11e PaasJubel georganiseerd in Gorinchem. Op de avond van 1e Paasdag komen meer dan 1000 christenen uit bijna alle kerken van Gorinchem en omgeving samen in de Sporthal Oosterbliek.

Het programma

Vanaf 19.00 uur start deze PaasJubel, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Op het programma staan paasliederen, zowel enkele bekende ‘traditionals’ als nieuwe liederen. In deze liederen gaat het over het sterven en de opstanding van Jezus Christus. De boodschap van Jezus Christus zal dan ook centraal staan: dat God van mensen houdt, dat Hij graag een relatie met elk mens wil hebben, en dat Gods liefde alles kan overwinnen.

De zang wordt ondersteund door een uitgebreid team voor muziek, licht en techniek. Spreker tijdens deze PaasJubel is Jan Hamstra van de Stichting Ontmoeting. De avond duurt tot ca 21.00 uur, de entree is vrij, de koffie na afloop is gratis. Iedereen is welkom.

Meer informatie en sfeerbeelden van de vorige PaasJubel kunt u vinden op www.paasjubel.net.

Organisatie

De PaasJubel wordt zoals elk jaar georganiseerd door een werkgroep van de Stichting Ontmoeting, een stichting waarin twaalf Gorinchemse kerken samenwerken. Meer informatie over de stichting en de activiteiten kunt u vinden op www.christenenvoorgorcum.nl . De gehele organisatie en uitvoering van de PaasJubel is in handen van vrijwilligers, bij elkaar zijn ongeveer vijftig mensen actief om dit jaarlijkse evenement te realiseren.

Datum: 1e Paasdag, 20 april 2014

Tijd: 19.00 - ca 21.00 uur

Locatie: Sporthal Oosterbliek, Gorinchem-Oost

Entree is gratis, er is een collecte.

advertentie
advertentie