Twee Gorcumse teams naar Cruyff Court Kampioenschappen

7 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Gorinchem vaardigt twee teams af naar de regionale Cruijff Court kampioenschappen op 23 april in De Bilt. De voorrondes werden bij de meisjes gewonnen door de Tweemaster, bij de jongens is de Samen Onderweg door. Naast het prestatieve gedeelte van het toernooi werd er ook gestreden om de Fair Play Cup. Deze prijs ging bij de jongens naar de Graaf Reinald en bij de meiden naar het team Regenboog 1.

Op 23 april reizen de kampioenen van de  Tweemaster en de Samen Onderweg vanuit Gorinchem naar De Bilt in Utrecht. Hier vindt de regiofinale van Zuid-West Nederland plaats. Op deze dag gaat er op het Cruijff Court in de Bilt gespeeld worden om een plekje in de kwartfinale te bemachtigen. Zoals op elk Johan Cruijff toernooi is er op deze dag ook weer een Fair Play prijs te verdienen.

Op de woensdagen 12, 19 en 26 maart werden de voorrondes gespeeld van de Cruijf Court Kampioenschappen in Gorinchem. In totaal deden er 20 jongensteams, 12 meidenteams en 18 teams vanuit het speciaal onderwijs mee van de verschillende basisscholen in Gorinchem. Dit evenement werd georganiseerd door Gorinchem Beweegt in samenwerking met de Scouting APV en de Marokkaanse Moskee Annasr. Jumbo supermarkt  zorgde voor water en koek en Flexivers voor een lekker appeltje.

advertentie
advertentie