De Waal Škodadealer van het jaar

8 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM / TIEL - De Waal Autogroep in Tiel is uitgeroepen tot Škodadealer van het jaar 2014. Op alle fronten scoorde deze dealer buitengewoon goed. Ook de dealers die als tweede en derde eindigden, gooiden hoge ogen. Met de Gorinchemse vestiging op de tweede plaats, is De Waal goed vertegenwoordigd in de top 3.

Het behalen van de titel Škoda dealer van het jaar 2014 is een echte teamprestatie. Het bedrijf houdt rekening met de belangen van alle partijen - dealer, importeur, fabriek en klant - en weet deze goed te behartigen. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.

Voor Škoda rijders en zij die dit willen worden, is het fijn om te weten dat de Tielse Škoda dealer werk maakt van advies op maat, zonder opdringerig te zijn. Zowel particuliere kopers als leaserijders voelen zich thuis in de showroom en bij de werkplaatsreceptie. Dit oog voor het klantenbelang blijkt verder uit de aandacht voor alle modellen uit het brede Škoda gamma en het feit dat De Waal auto's in alle kleuren op voorraad nam en moeiteloos verkocht aan de trouwe klantenkring.

De medewerkers van de Škoda dealer in Gorinchem sleepten de tweede prijs in de wacht, waarmee hun oog voor detail en het interne motto 'elke dag weer beter' op puike wijze werden beloond. De derde prijs is voor dealer Kreijne Midland in Hoogland, als erkenning voor het harde werken om de klantenkring in Gooi en Eemland tevreden te houden.

Voor meer informatie: De Waal Autogroep, Quintin Stoops, telefoon 0344 - 78 66 09, e-mail qstoops@dewaalautogroep.nl of kijk op www.dewaalautogroep.nl

advertentie
advertentie