Regioplein op bouwbeurs

11 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Ondernemers en bedrijven uit de regio Zuid Holland Zuid of die affiniteit hebben met deze regio slaan de handen ineen en organiseren een Regioplein tijdens Bouw Compleet Gorinchem 2014. Het initiatief werd genomen door Van Wijngaarden Groothandel Sliedrecht en ZZP News. Beide zijn van mening dat meer regionale bedrijven zich moesten laten gelden tijdens deze vakbeurs die op 9, 10 en 11 september wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem.

Samen met andere bedrijven in de bouwbranche uit regio Zuid Holland Zuid worden de handen in een geslagen om zodoende geen facet uit de bouwkolom onbenut laten. Door de diversiteit van bedrijven uit de regio te bundelen tot een Regioplein wordt er een extra dimensie gegeven aan de Beurs Bouw Compleet. Zo wordt er gezamenlijk reclame gemaakt door de deelnemende bedrijven. Via social media, een website en mediapartners, maar ook door het uitnodigen van ieders eiegn zakelijke netwerk met speciaal voor het Regioplein gemaakte flyers. Iedere deelnemer van het Regioplein vertegenwoordigd een eigen stukje van de bouwkolom. Op deze manier wordt er een enorm bereik gecreëerd wat zal leiden tot veel, en vooral ook een brede variëteit aan bezoekers. Veel facetten uit de bouwkolom zijn ondertussen ingevuld voor het Regioplein. Dat varieert al van betontechnieken tot groene daken, en van kunststof kozijnen tot energie advies.

Meedoen met het Regioplein kan nog, mits er nog geen vergelijkbare deelnemer is. Aanmelden kan tot 15 mei. Voor meer informatie: www.regioplein-zhz.nl. Het Regioplein is ook te vinden op Twitter (Regioplen-zhz) en Facebook (Regioplein Zuid Holland Zuid).

advertentie
advertentie