Ruud Brood opent nieuw kantoor Raadviseurs

11 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Ruud Brood, oud speler van Feyenoord en ex trainer van onder andere Roda JC, opende donderdag 10 april het nieuwe kantoor van Raadviseurs Zwetsloot en Vlot B.V. Accountancy en Belastingadvies aan de Grote Haarsekade 122 in Gorinchem. Na een grondige verbouwing is een fraaie, efficiënte maar ook toegankelijke kantooromgeving gecreëerd, die niet alleen onderdak biedt aan Raadviseurs zelf maar ook de thuisbasis is van inmiddels 4 andere bedrijven. De bedrijven werken ook op veel fronten samen.

In zijn openingswoord benadrukte Kees Zwetsloot dat hij en compagnon Gerdien Vlot zeer bewust gekozen hebben voor een business model dat gekenmerkt wordt door helderheid en transparantie omdat steeds nadrukkelijker blijkt dat de markt, mede ingegeven door de economische omstandigheden, daarom vraagt. Gemeende klantinleving, heldere tarieven, korte lijnen, vaste (prijs)afspraken en tijdig nakomen daarvan. Adviseren vanuit de omgevingsfactoren van de klant zelf. ,,En dat slaat enorm aan," verzekert ook Gerdien Vlot.

Ook het aspect samenwerken is een belangrijk thema in de huidige tijd. Raadviseurs besteedt daar veel aandacht aan. Gerdien en Kees zijn inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam in het MKB en kennen het MKB als geen ander. Zij kunnen met recht specialisten genoemd worden.Tijdens de drukbezochte bijeenkomst hield Brood een boeiende lezing over de raakvlakken tussen ondernemen en topsport. Want ondernemen is niet alleen vergelijkbaar met topsport, het is ook topsport zo hield Brood zijn publiek voor. Elke dag weer. Topsport kan niet zonder goede coaching. En die vinden ondernemers bij Raadviseurs. Ruud verlevendigde zijn verhaal met boeiende anekdotes en ging ook uitgebreid in op het echte samenwerken. Voor topprestaties is samenwerken een absolute must.

Namens de huurders sloot Kees Smit van Dalemburgh Advies B.V. het officiële gedeelte af en bedankte Ruud voor zijn inspirerende woorden. Ook bedankte hij de aanwezigen voor hun bijdragen aan Stichting Dierenlot en de kinderafdeling van het Beatrix Ziekenhuis. De nieuwe bewoners hadden afgezien van kado's maar in plaats daarvan verzocht om bijdragen aan deze twee goede doelen. Naast Raadviseurs zijn de volgende bedrijven aan de Grote Haarse Kade 122 gevestigd: Aprecio Advies B.V.( adviesbureau voor waarderingsvraagstukken) , Velox Engineering B.V (technisch projectbureau), Dalemburgh Advies ( Adviesbureau en technische inspecties) en TwiggyE (Automatisering).

advertentie
advertentie