Hoe ga ik om met mijn puber?

23 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Praktijk Stap Vooruit gaat op Beatrix de Burcht (Hoefslag 6 te Gorinchem) de cursus ‘Hoe ga ik om met mijn puber?’ geven. De cursus is bedoeld om ouders in een vroeg stadium steun te bieden bij de opvoeding van hun opgroeiende kinderen. In drie bijeenkomsten van 2 uur leert u verschillende manieren om de communicatie met uw puber te versterken. De thema’s die besproken worden zijn: veranderingen in de puberteit, positieve aandacht, manieren van opvoeden, ruzies voorkomen & oplossen, grenzen stellen & straffen, seksuele opvoeding, alcohol & drugs en pubers op school.

De cursus wordt gegeven op in de ochtend op de woensdag of vrijdag in de weken 21, 23 en 24. De ochtend wordt bepaald aan de hand van wanneer het merendeel van de ouders kunnen. De kosten bedragen €30,00 per persoon en €50,00 voor beide ouders als ze samen deelnemen.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten (vermeldt hierbij de voorkeur voor de dag) via info@praktijkstapvooruit.nl. Voor meer informatie zie www.praktijkstapvooruit.nl.

advertentie
advertentie