Sleeuwijk trots op nieuw winkelcentrum

9 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

SLEEUWIJK - Eindelijk is het dan zover, woensdag 14 mei opent winkelcentrum de Nieuwe S haar deuren voor het publiek. Nadat in oktober 2012 de eerste paal de grond inging is er veel werk verzet. Binnen anderhalf jaar tijd is er een modern winkelcentrum herrezen dat bewoners van Sleeuwijk en omringende dorpen van alle gemakken kan voorzien.

De gunstige ligging op steenworp afstand van de A27 en voldoende gratis parkeergelegenheid maken het Winkelcentrum aantrekkelijk voor een groter publiek en zal Sleeuwijk mooi op de kaart zetten.

Het winkelcentrum kent een prachtige architectuur en een diversiteit aan winkels waardoor het voor bezoekers aantrekkelijk wordt wat langer te blijven hangen. Voldoende horeca zorgen voor een gezellig en levendig winkelgebied waarbij het dorpse karakter niet verloren gaat. Een prestatie waar alle betrokken partijen zoals gemeente Werkendam, ondernemers en winkeliers, Woonlinie en Van Wijnen trots op mogen zijn.

Na de officiële openingsceremonie om 18.30 uur zal er een spectaculaire openingsact plaatsvinden en wordt het winkelcentrumvoor het eerst opengesteld voor het winkelend publiek. Bezoekers kunnen tijdens deze speciale koopavond kennismaken met hun nieuwe winkelcentrum en worden door de ondernemers warm welkom geheten. Na diverse bijzondere optredens en activiteiten zal de avond om 21.30 uur worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

advertentie
advertentie