Ontmoet de cast van de thriller Stuk!

27 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

ALMKERK - De voorpremière van de Nederlandse thriller Stuk! (14+), gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Judith Visse vindt woensdag 4 juni in Hollywoud plaats. Tijdens de voorpremière is het mogelijk om de auteur van het boek en een selectie van de cast te ontmoeten.

Judith Visser (shrijfster Boek Stuk!), Steven de Jong (regisseur), Jackie van Parijs (hoofdrolspeelster), Elodie Hooftman en Ilyas Incesulu (beide grote rol in Stuk!) zijn bij deze voorpremière aanwezig. Ook is aanwezig Stichting Omgaan met pesten en Het verboden Rijk uit Oosterhout voor de boeken van Judith Visser.

De film en het boek geven commentaar op een schrijnende situatie in de leefwereld van jongeren waarin uiterlijk een belangrijke rol lijkt te spelen en pesten aan de orde van de dag is. Stuk! is een asgrauwe film. Een spannende maatschappelijk relevante thriller van regisseur Steven de Jong met o.a. Jackie van Parijs, Cas Jansen, Tatum Dagelet, Yolanthe Sneijder-Cabau en Pleunie Touw. Schrijfster Judith Visser heeft een speciale binding met de regio omdat de allereerste lezing die zij ooit gaf (doet ze nu een paar keer per week) op Slot Loevestein was. Inloop vanaf 19.00 uur, auteur- en castvisit rond 19.20 uur, aanvang film 20.15 uur. Toegangsprijs €10,00 p.p. inclusief een welkomstdrankje. Info en reserveren: 0183-307286 of www.hollywoud.nl.

advertentie
advertentie