Klant van Autobedrijf van Andel wint vliegreis naar de zon

4 juni 2014 om 00:00 Ondernemend

SLEEUWIJK - Familie Van 't Verlaat is de gelukkige winnaar van de vliegreis naar de zon. Zij won deze prijs door in de periode 1 maart tot en met 30 april te stemmen op haar favoriete BOVAG-autobedrijf, Autobedrijf van Andel in Sleeuwijk, in het kader van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2014-2015. Namens BOVAG beloonde Rick van Andel, eigenaar van het autobedrijf, mevrouw Van 't Verlaat voor haar stem en overhandigde haar én haar man de waardecheque t.w.v. € 900.

De familie is één van de duizenden tevreden klanten die in de maanden maart en april een stem uitbrachten op hun favoriete autobedrijf. Dankzij deze stemmers, staan tien prachtige BOVAG-autobedrijven in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2014-2015. De drie finalisten worden in juli bekend gemaakt en de ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 7 oktober, tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Van Andel is, als deelnemer van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar, trots dat zij namens BOVAG de reischeque uit mogen reiken aan één van hun klanten. ',,et is fijn dat wij waardering krijgen van onze klanten en op deze manier iemand in het 'zonnetje' kunnen zetten."

Autobedrijf van Andel is zowel actief in de verkoop als in reparatie en onderhoud en daarbij zijn alle merken welkom in de werkplaats en showroom. Zo is het autobedrijf erkend in het uitvoeren van APK, airco onderhoud, ruitbreukservice, onderhoud van caravan of camper etc. Ook is het bedrijf erkend in het schade herstellen. Autobedrijf van Andel is gevestigd aan Transvaal 73 in Sleeuwijk, 0183-30161.

Fotobijschrift: v.l.n.r. Rick van Andel (Autobedrijf van Andel), prijswinnaar mevrouw én meneer Van 't Verlaat

advertentie
advertentie