PCG start seizoen met jubileum

24 augustus 2014 om 00:00 Sport

De eerste waterpolowedstrijd is een feit, de reguliere trainingen vangen weer aan, het familie-uurtje op zondagmorgen kan weer bezocht worden en PCG viert z'n 85 jarig jubileum.

Nadat Heren 1 van de Linge/PCG zaterdag alweer de eerste wedstrijd van het seizoen heeft gewonnen met 14-11 tegen de Heren van Stolwijk maakt de club zich op voor het vieren van het 85 jarig jubileum.

Op zaterdag 6 September zal er een waterpolo toernooi gehouden worden tussen huidige- en oud-leden. Natuurlijk is er na afloop tijd om onder het genot van een drankje bij te kletsen en oude foto's te bekijken zoals deze. Maar natuurlijk ook recentere foto"s.

Door huiscateraar en trouw sponsor EETcetera zal er een barbecue verzorgd worden en de avond zal overlopen in een feestavond die muzikaal omlijst zal worden door N-shows.

Voor het feest hoeft men zich niet aan te melden. Om deel te nemen aan de sportieve elementen en de barbecue wel. Deze keer stuurt PCG géén persoonlijke uitnodigingen. ALLE oudleden zijn van harte welkom. Inschrijven kan nog de hele week via de website van PCG-gorinchem.

Een goed begin is het halve werk. Dus zal deze feestdag de aftrap worden voor een sportief seizoen waarbij PCG weer van zich zal laten horen.

advertentie
advertentie