Dj's maken er een groot feest van

30 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - De jeugd stond centraal op de vrijdag van het Zomerfeest in Gorinchem. De dj's zorgden ervoor dat het spreekwoordelijke dak er af ging op de Groenmarkt. Op de Varkenmarkt was er een ware strijd gaande; Battle of the disco's. Daarna was het de beurt aan Django Wagner.

Ook vandaag is er veel te doen voor de jeugd op de Groenmarkt. Na de geweldige audities in de Peeriscoop treden de 17 geselecteerde talenten op op het podium van het Zomerfeest tijden het Sport en Cultuur Spektakel. Deze middag staat de Groenmarkt helemaal bol van het talent! Vanaf 13.00 tot 17.00 zijn er heel veel verschillende Sport- en cultuuractiviteiten voor alle leeftijden uit te proberen en allemaal staan ze in het teken van het

ontdekken van jouw eigen talent! Om 15.00 beginnen de optredens. 's Avonds staan er optredens van Monique Smit en Tim Douwsma op het programma, TOF Partyband komt en dj Ruud. Daarna is er vuurwerk en de avond wordt afgesloten met een optreden van Sharon Doorson. Op de Varkenmarkt heeft s'middags een Brickshop bouwmiddag en 's avonds staat Johnny Gold en Tilt op de buhne.

Door het slechte weer dreigen met name de midagactiviteiten enigszins in het water te vallen. De bouwmiddag van Brickshop verplaatst vanwege de voorspelde regen naar schouwburg De Nieuwe Doelen zodat de kinderen toch de mooiste creaties kunnen maken met de legosteentjes.

advertentie
advertentie