Stichting DierenLot en Piazza Center reiken diervoer uit

31 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Op zaterdag 30 augustus hebben Jan Krol en Jonathan Krol van Stichting DierenLot samen met Henry Kramer, voorzitter van de winkeliersvereniging van het Piazza Center het ingezamelde diervoer uitgereikt aan Cora Rikkelman van het Dierenasiel Gorinchem.

Stichting DierenLot heeft zes weken op zaterdag in het Piazza Center mogen staan. Niet alleen hebben de vrijwilligers veel informatie over DierenLot kunnen geven, ook werd er door het winkelend publiek veel gegeven aan Stichting DierenLot: er was een inzameling van oude kleding en schoenen maar ook van diervoer. Hier werd door veel mensen gehoor aan gegeven. Het dierenasiel heeft meer dan 2 containers vol diervoer in ontvangst kunnen nemen.

Stichting DierenLot bedankt Piazza Center voor het beschikbaar stellen van ruimte. Binnenkort zullen Piazza en DierenLot ook kijken hoe rondom 4 oktober er in het Piazza Center aandacht aan DierenLot kan worden gegeven.

Stichting DierenLot is een goede doelen organisatie die opkomt voor dieren in nood in Nederland. Stichting DierenLot helpt met name kleine lokale en regionale dierenhulporganisaties. In de regio ondersteunt DierenLot het Dierenasiel in Gorinchem, de dierenambulance Vianen, Gorinchem e.o. en Dierenambulance Altena. Stichting DierenLot zamelt ook kleding in waarvan de netto opbrengst geheel ten goede komt aan de dierenhulporganisaties. Voor locaties: www.dier.nu.

advertentie
advertentie