1 september 2014 om 00:00 Sport

Geachte dames/heren,

Tijdens ons Open Tennistoernooi bij TV Waalrackets in Vuren zal op 6 september a.s. om half 8 een demonstratiewedstrijd worden gegeven door Martin Verkerk (voormalig Roland Garos-finalist), Matwe Middelkoop (nr.7 van Nederland), Fabian van der Lans (nr. 1 van Nederlend t/m 18 jaar), en Roy de Valk (top 20 van Nederland).

Ik zou het fijn vinden als jullie hierover een stukje willen plaatsen in de editie van deze week (met een foto van Martin Verkerk?); wellicht kunt u dan ook de volgende activiteiten nog even aanhalen: op vrijdagavond 5 september vanaf half 8 reunie-avond met live muziek en 6 september vanaf half 9 feestavond, zondag de finales. Gedurende de hele week mooie wedstrijden op 1, 2 en 3-niveau. We hebben (naast Nederlandse toppers zoals Matwe Middelkoop) ook een internationale deelnemer in ons Invitatietoernooi: Pablo Martinez uit Mexico (nr. 500 van de wereld).

Misschien is het ook leuk om zaterdag en/of zondag aanwezig te zijn op ons toernooi, zodat u dan volgende week verslag kan uitbrengen (met een foto erbij?).

Ik hoor graag van u. Ben ook graag bereid een en ander mondeling toe te lichten.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,Arie Putters, TV Waalrackets (06-38894792)

advertentie
advertentie